Nieuws

Bijzonder optreden van de Happy-Junior-Band-Leipzig

Op zondag 25 juni a.s. zal er op het Carat-paviljoen in de Warande een fantastisch optreden plaatsvinden. Van 12.00 uur tot 13.00 uur zal het HMC een optreden verzorgen. Het Helmonds Muziek Corps behoeft in Helmond geen nadere toelichting, iedereen kent de fantastische klanken van dit corps en het is dan ook zeker de moeite waard om te komen luisteren.

Hierna zal de Happy Junior Band uit Leipzig het podium betreden. 140 jongeren die met hun accordeon allerlei muziekgenres vertolken, zoals u ze nog nooit gehoord heeft. Helmond is een accordeonstad, denk aan Arie Willems en Addy Kleijngeld, die in het verleden Helmond met hun accordeonmuziek op de (inter)nationale kaart zetten. De Happy Junior Band bestaat uit jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar die accordeon spelen, en begeleid worden door slagwerk, bas, percussie keyboard gitaar en dwarsfluit alsmede verschillende zangers en zangeressen.

Zij hebben in het verleden, behalve uiteraard in diverse plaatsen in Duitsland, al gespeeld in Hongarije, Slowakije, Kroatië en aan de Oostzee.

Wij zijn dan ook zeer trots dat zij dit jaar gekozen hebben om op het Carat-Paviljoen in Helmond hun optreden te verzorgen. Wij heten u graag allen van harte welkom op zondag 25 juni in stadwandelpark de Warande.