Nieuws

Bijzondere afsluiting reeks Carat-Concerten 2016

Op zondag 25 september a.s. vindt alweer het allerlaatste Carat-Concert van seizoen 2016 plaats.

Tegelijkertijd is het die dag 72 jaar geleden dat Helmond werd bevrijd, én vindt die dag de afsluiting van de internationale vredesweek plaats. Deze drie zaken samen hebben de Stichting Beheer Carat-Paviljoen geïnspireerd om samen met de Stichting Helmondiaal (de Helmondse overkoepelende organisatie voor ontwikkelingssamenwerking) die dag een ontbijt te serveren aan een aantal veteranen, statushouders en jongeren. Op die manier proberen wij de vrede en vrijheid van toen, nu en de toekomst te verbinden.

Een klein gedeelte van De Warande zal die dag zijn omgebouwd tot een heuse Bierstube, waar je onder het genot van rijkelijk vloeiend bier en een hapje alvast in de stemming kunt komen voor de aanstaande Oktoberfeste. De gezellige band Die Schluchtenkrachter sluit de dag af met een spetterend optreden. Het geheel zal eindigen om 17.00 uur.

Het programma van zondag 25 september ziet er als volgt uit:

11.00 u. De Rimboband
12.00 u. Fanfare st. Willibrordus, Neerkant
13.00 u. Binderin, Aarle-Rixtel
14.00 u. Applaus, Helmond (Applaus is de jeugdkapel van Phileutonia)
15.00 u. Die Schluchtenkrachter
17.00 u. Afsluiting

Kom op zondag 25 september genieten van de afsluiting van een bijzonder Carat-seizoen. Stichting Helmondiaal en PAX zullen aanwezig zijn met een aantal kraampjes. Zij zullen u informatie geven en staan klaar voor het beantwoorden van vragen.

Wij hopen op uw aanwezigheid en wensen u alvast een fijne dag toe.

Stichting beheer Carat-Paviljoen