Aanmelden optreden

Carat-Concerten

Meld uw vereniging hieronder aan voor het Carat-seizoen van 2018.

Omdat het aantal inschrijvingen elk jaar aanzienlijk groter is dan het aantal plaatsen, kunnen wij inschrijvingen die ons na 1 november 2017 bereiken helaas niet meer in onze planning betrekken. Deze aanmeldingen zullen wij opnemen op onze reservelijst.

De inschrijvingen worden zoveel mogelijk gehonoreerd op basis van beschikbaarheid. Daarom is het van belang zoveel mogelijk data, verspreid over het gehele seizoen, via onderstaand formuier in te vullen. Mogelijk ten overvloede, maar ook voor Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag en 2e Pinksterdag kunt u zich aanmelden.

Voor vragen over de Carat-Concerten, de website of onderstaand formulier, kunt u altijd contact opnemen met Stichting Beheer Carat-Paviljoen via 0492 554184 of via info@helmondmarketing.nl.

Let op: vul minimaal alle vakjes met een sterretje in, zo voorkomt u foutmeldingen.


Ja Nee

Uw voorkeursdatum voor een zondag in 2018

Extra voorzieningen

Om uw optreden in goede banen te leiden ontvangen wij graag onderstaande technische gegevens van u. Het is niet meer mogelijk een eigen muziekinstallatie te gebruiken tijdens een optreden op het Carat-Paviljoen. Wij beschikken over een gespecialiseerde installatie die bediend wordt door onze professionele Carat-Crew.

Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee

Promotiemateriaal en foto’s

Om de media tijdig te informeren over een mogelijk optreden in 2018 kunt u hieronder actuele informatie, foto’s en eventueel (enkele titels uit) uw programma bijvoegen.

Opmerkingen