Carnavaleske afsluiting

Datum

24-09-2017

Tijdstip

12:00

Het laatste concert op zondag 24 september wordt als vanouds afgesloten met een Carnavalesk-programma.

In het park zijn voldoende horecavoorzieningen en zitplaatsen aanwezig. De aanvangstijd is 12:00 uur. Programma zondag 24 september 2017:

Gedurende deze gezellige concertmiddag kunt u genieten van optredens van:

Geen feest is compleet als Die Partyhosen niet zijn geweest! Die Partyhosen betekent: Alpenrock, schlagers und après-ski, Bier und wein, Hübsche Madl und schönen Buben. Ze zetten de tent op z’n kop met Alpenrock hits van o.a. de Zillertaler Schürzenjäger en de Klostertaler, Duitse Schlagerhits en après-ski-hits. Dans mee op muziek van o.a. Jürgen Marcus, Peter Wackel, DJ Ötzi en de Puhdys. Onvervalst genieten en uit je bol gaan! Met Die Partyhosen is het gewoon feest.

Striepke Veur is een vrolijke cabaretgroep die via de Helmondse Keiekletsavonden op vele plekken vooral in Brabant, maar ook in Limburg en zélfs andere delen van ons land, bekend is! Het repertoire richt zich op het lichtere genre en bestaat uit levensliederen, ballades en meezingers. Het orkest heeft een vaste bezetting van inmiddels 25 leden, die veelal ook lid zijn van Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel.

Zanggroep de Keiegalmers geniet in de regio grote bekendheid, maar is vooral bekend van haar optreden tijdens het jaarlijkse Keiebijters Kletstoernooi.