Welkom!

Welkom op de website van Stichting Beheer Carat-Paviljoen. Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de Carat-Concerten.

NIEUWS: U kunt uw gezelschap vanaf nu aanmelden voor het nieuwe Carat-seizoen 2018. Ga naar de pagina: aanmelden optreden, vul alle gegevens in en druk op versturen. Nadat u het formulier verstuurd heeft, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging.

Het bestuur probeert bij de planning zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen. Gezien het aantal aanmeldingen, vragen wij om uw medewerking en flexibiliteit! Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk vóór woensdag 1 november 2017. Let op: aanmelden voor deze datum geeft geen garantie voor plaatsing.

-------------------------------------------------------------------------------

Op 7 mei vond de aftrap van Carat-seizoen 2017 plaats met prachtige muziek en een gezellige welkomst-streekmarkt. Vele organisaties en verenigingen uit Helmond presenteerden zich, er waren streekproducten te koop en uiteraard was er veel mooie muziek! U kunt nog tot en met eind september elke zondagmiddag genieten van Carat-Concerten op het Carat-Paviljoen in stadswandelpark de Warande. Klik hier voor het Carat-programma 2017!

Programma 2017

Sep
24
  • 12:00 - Carnavaleske afsluiting > Meer info