Nieuws

Ondanks versoepelingen toch geen Caratconcerten

Ondanks het feit dat er per 1 juli een aantal versoepelingen worden doorgevoerd, zullen de Caratconcerten van 2020 zich beperken tot een eenmalig groots concert op 27 september.
Het bestuur heeft overlegd en met diverse muziekgezelschappen gesproken. Daaruit bleek dat velen nog niet zover zijn, dat zij een concert kunnen geven. Dit heeft met diverse oorzaken te maken. Door de eerdere strengere regels heeft men een hele tijd niet kunnen repeteren, mensen hebben hun vakanties verzet, waardoor men niet op de geplande datum op volle sterkte kan zijn en ook zijn er mensen die, ondanks de versoepeling toch liever nog niet met velen op een kleine ruimte willen gaan zitten, ook al is de anderhalve meter gegarandeerd. Daarnaast is op dit moment nog niet duidelijk wat de regels zijn voor zangkoren waaraan zij bij een optreden moeten voldoen.
Dit alles bij elkaar heeft het bestuur van de stichting Beheer Carat Paviljoen (Caratconcerten) doen besluiten om ons te houden aan hetgeen we eerder hebben besloten, namelijk een eenmalig groots optreden van de OHM gezelschappen op 27 september a.s.
We hopen u dan allen te mogen verwelkomen!