Nieuws

Carat-programma seizoen 2015 bekend!

Vanaf zondagmiddag 3 mei klinken de eerste noten van de 21e reeks Carat-concerten in het Helmondse stadswandelpark de Warande. Zo’n 70 regionale muziekverenigingen verzorgen tot en met eind september wekelijks een gratis concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen in Helmond. Maar liefst 25 feest- en zondagen lang wordt er gemusiceerd. Diverse stijlen komen voorbij, van gospel tot jazz en van pop tot blaasmuziek.

De organisatie, Stichting Beheer Carat-Paviljoen ontving dit jaar meer dan honderd aanmeldingen van muziekverenigingen die graag een optreden willen verzorgen in de Carat-reeks. Op de meeste zondagen zullen daarom dan ook 3 optredens plaatsvinden, die elk ongeveer driekwartier duren. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is rond 15:00 uur afgelopen.

Ook dit jaar is er ruimte gereserveerd voor de Royal Phileutonia Proms, dit prachtige evenement vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juli.

Alle Carat-Concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen, openbare toiletten en ongeveer 250 zitplaatsen aanwezig.

Ga naar de pagina concertagenda voor het volledige Carat-programma!