Nieuws

Vanaf volgend mei weer elke zondag muziek op het Carat-Paviljoen

Agenda

Op de zon- en feestdagen van begin mei tot en met eind september vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, prachtige CARAT Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek.

De optredens duren elk ongeveer driekwartier. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is rond 15:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Zoeken

Programma 2022

mei

1

± 12:00 tot
± 12:45 uur
vanaf 12:00 uur

2

± 13:00 tot
± 13:45 uur

3

± 14:00 tot
± 14:45 uur

4

± 15:00 tot
± 15:45 uur
zon

01

niets
zon

08

Het Bernhezer Senioren Orkest (B.S.O.) is opgericht in maart 2008 door Piet en Sjaan Jacobs. Van 14 muzikanten is de groep uitgegroeid naar maar liefst 35 muzikanten, onder leiding van dirigent Leo Boeijen. De doelstelling is om gezamenlijk kwalitatief goede, maar vooral gezellige (concert) muziek te maken. Naast vele optredens in de regio verzorgen zij ook wel eens concerten in Oostenrijk, zoals in Sankt Johan in het Salzburgerland.

Wij, Ambiance, omschrijven onszelf als een band die Nederlandse folk brengt. Zowel instrumentaal als vocaal. Met onze muziek willen we een warme, vrolijke en gezellige ambiance/sfeer om ons heen oproepen. Op ons programma staan dans- drink- en luisterliedjes.

We zingen nummers van oa Johan Verminnen, Fungus, Gerard van Maasakkers, Thé Lau en Cornelis Vreeswijk.

zon

15

Die Vlierländer Musikanten spelen veelvuldig op wijnfeesten en oktoberfeesten. Inmiddels zijn van deze blaaskapel uit Vlierden 3 cd’s uitgebracht.

De betreffende blaaskapel speelt al meer als 25 jaar op de jaarlijkse wijnfeesten in de Weinbrunnenhalle in Kröv (Moezel).

Muzikaal leider is sinds de 90er jaren Mart Kusters

Vanaf haar ontstaan in 1877 heeft Mierlo Vocaal een rijke geschiedenis gekend waarin het is meegegaan met de tijdstroom.

Op dit moment bestaat het koor uit zo’n 50 enthousiaste mannen en vrouwen die wekelijks repeteren. Het repertoire is zeer divers, van licht klassiek tot de melodieuze pop..

Blaas- en slagwerkgroep Doe Mar Wa (oftewel Guggenmusik Doe Mar Wa) uit Bakel speelt moderne nummers uit de vorige eeuw en heden. Oorsprong ligt in het Zwitserse carneval. Enkele titels: Smoke on the water, Hallelujah, Dancing with tears in your eyes, Sweet child of mine, Eye of the Tiger, Let it be, Otherside, Freed of Desire e.a.

zon

22

Het harmonieorkest bestaat uit ongeveer 40 leden en speelt in de vijfde divisie en is aangesloten bij de Brabantse bond van muziekverenigingen. De nadruk ligt op lichte muziek. Muziek die prettig is om te horen, maar die ook prettig is om te spelen. Marsen, overtures, pasodobles, filmmuziek, popmuziek, en nog meer stijlen.

Popkoor KOLOK is een ambitieus en enthousiast popkoor met een mooie podiumpresentatie en staat onder professionele leiding van Angelo Smulders. We hebben de ambitie om op hoog amateurniveau te blijven zingen.
KOLOK bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste leden en een bevlogen pianiste. We maken bij grotere optredens gebruik van vaste projectbandleden.

Hedendaagse popnummers vormen een belangrijke basis. Uitdagingen in de vorm van andersoortig repertoire en bijzondere arrangementen worden niet geschuwd. Regelmatig worden er optredens gegeven waarbij ook gejureerde optredens worden bezocht.

Elke week repeteert KOLOK op woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Helmond.

Seniorenharmonie Helmond is een heel bijzonder harmonieorkest. Het doel is om met veel plezier, zo mooi mogelijke muziek te maken. Ze gaan niet op concours maar geven wel bijzondere concerten. Het repertoir is zeer uitgebreid en wordt regelmatig vernieuwd. Het bestaat uit zowel klassieke als populaire muziek. Op dit moment bestaat het orkest uit ruim 50 muzikanten. Ze hebben een ruime bezetting. Zelf bespelers van de fagot, contrabas en pauken maken deel uit van de harmonie.

don

26

Stage-Fright heeft haar thuisbasis in het Brabantse Lierop, maar de +/- 50 leden komen ook uit enkele ons omringende dorpen en stad (Helmond).

Dirigente Carolien van der Hulst geeft ons koor bezielend en sprankelend muzikaal leiding.

De gemiddelde leeftijd van onze leden is ongeveer 60 jaar en we zingen een populair “pop repertoire” van Adele tot Boudewijn de Groot en E.L.O. tot Justin Timberlake en Dotan, maar ook enkele Afrikaanse nummers.

Daarbij worden we ondersteund door een combo piano/drums/gitaar/basgitaar, met soms een blazers-sectie van drie personen.

Zanggroep In Between is een enthousiaste zanggroep uit Peel en Maas, bestaande uit een 30-tal dames en enkele heren variërend in de leeftijd van 21 tot 65+ met één ding gemeen: het plezier in zingen! In Between bestaat dit jaar 20 jaar en staat sinds september 2012 onder de bezielende leiding van Wim Hamans.

Opgericht als familie kapel tijdens een feest in 1978

is deze kapel uitgegroeid tot een volwaardige blaaskapel die

vooral de Egerländer en Böhmische muziek een warm hart toe draagt.

Ze treden dan ook voornamelijk op bij diverse festivals in binnen en buitenland.

Lees meer: https://www.diefurstenwaldermusikanten.nl/

zon

29

Zanggroep Timeless

Wij zouden ons graag even voorstellen. Wij zijn Zanggroep Timeless uit Someren- Eind.

Onze zanggroep bestaat uit ca 30 enthousiaste zangeressen en wij staan al 20 jaar onder leiding van onze dirigent Henk Baetsen uit Nederweert.

Ons repertoire is divers: een mix van toen en nu, voornamelijk popsongs. Van Marco Borsato tot Pink: alles kan! Veel van onze liedjes hoor je dagelijks op de radio, want we houden ons repertoire up to date!
Onze kenmerken zijn, dat we altijd in het wit optreden en in stijl bewegen op de muziek. De teksten zingen we uit het hoofd.

We streven ernaar om regelmatig een optreden te verzorgen. Waarom? Omdat we dat super leuk vinden en ons enthousiasme de mensen raakt. Enkele hoogtepunten van de afgelopen jaren waren de optredens bij Magisch Maastricht op het Vrijthof en Middelburg VOLkoren en ons 25-jarig jubileum in oktober 2019.

Graag tot ziens!

Zanggroep Timeless

jun

1

± 12:00 tot
± 12:45 uur
vanaf 12:00 uur

2

± 13:00 tot
± 13:45 uur

3

± 14:00 tot
± 14:45 uur

4

± 15:00 tot
± 15:45 uur
zon

05

afgelast
afgelast
afgelast
maa

06

Helaas geen concert
zon

12

Fanfare De Vooruitgang Stiphout is opgericht op 17 juni 1921. De fanfare klom in korte tijd op van de laagste afdeling naar de superieure afdeling, waar ze sinds 1952 onafgebroken in de bovenste regionen met andere toporkesten musiceren. Het streven van de fanfare is al sinds jaren om niet alleen een toontje mee te spelen in de amateur-muziekwereld, maar als het enigszins kan ook de toon mee aan te geven als fanfareorkest in de superieure afdeling. Sinds januari 2006 staat het fanfareorkest onder leiding van Frenk Rouschop.

Shantykoor De Klotvaarders uit Deurne bestaat uit ca. 90 zangers en zangeressen en wordt begeleid door een combo van 5 muzikanten. Het is één van de grootste shantykoren van Nederland. Een shantykoor brengt zeemansliederen en liederen verwant aan de zee, havens of visserij ten gehore. Een shanty is een lied dat in vroeger tijden onder het werk aan boord van grote zeilschepen werd gezongen. Er zijn verschillende shanty’s afhankelijk van het werk dat moest worden gedaan en om het zware werk enigszins te verlichten. Shanty’s verhalen ook vaak van verre oorden, havensteden, vrouwen, de liefde, drank en zeemansleed.

De Klotvaarders vieren in 2019 hun 10-jarig bestaan, de opbrengst van deze activiteiten komt geheel ten goede aan de stichting Alzheimer. Wij repeteren wekelijks op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 15.45 uur in SCC Den Draai in Deurne-Zeilberg. Als u interesse heeft loop dan eens binnen en kom vrijblijvend kijken en luisteren.

zon

19

Fanfare Wilhelmina
Vlierden
Dagorkest van het Woensels Muziekcorps
Eindhoven
zon

26

In Aarle-Rixtel bestond in 1975, en al eerder, een carnavals club genaamd ‘De Floepers’. Op een avond met de carnaval besloten enkele leden om eens wat instrumenten van Dikke Miet mee naar het café te nemen. Men maakte, oud Brabants in het zwart gekleed, een parodie op blaaskapel ‘De Ouwe Hap’, net opgericht en ook uit Aarle-Rixtel. Ze noemden zich ‘De Zwarte Kapel’, maar konden helaas zelf geen noot spelen.

De naam ‘Zwarte Kapel’ kwam voort uit een samenloop van omstandigheden. Enkele ‘Floepers’ waren ex-harmonie leden. Het ‘zwart’ van de harmonie. Ook droegen ze al toeterend zwarte kleding. Ook bestonden er al een ‘rooi schut’ en een ‘blauw schut’ in Aarle-Rixtel, eveneens genoemd naar de kleur van hun kostuums. Later, in 1979 tijdens de gildenfeesten t.g.v. het 800 jaar bestaan van Aarle-Rixtel, werd ook daar een parodie op gemaakt in de vorm van de ‘gruun schut’. De naam ‘Zwarte Kapel’ was een logische keuze.

Sindsdien is er veel gebeurd. We hebben ons 40 jaar bestaan gevierd met Vlado Kumpan. We hebben afscheid genomen van onze drummer Sjoerd en welkom geheten aan ons nieuw drummerke Bart. De studio is afgebroken, ons Notenhok is vertimmerd en moet weer grondig gerenoveerd worden. Verder is er niet veel veranderd. We zijn nog steeds de Zwarte Fanfare en dat zal nooit veranderen. Op naar de volgende 40 jaar dus!

Op tien jarige leeftijd begon Gerard van Kol met accordeon spelen. Na enkele jaren kwam hij erachter dat hij drummen toch leuker vond en kocht een echte Slingerland. Op zijn 15e kwam hij terecht in zijn eerste orkest, The Remblin Four. De naam van de band veranderde na een tijdje in White Wheel. Na ongeveer 8 jaar wilden ze iets anders, er werd gekozen voor de muziekstijl country/ rock en voor een andere naam; The Canyon Drive Band. Er volgden een aantal bewogen en mooie jaren. Met 1 elpee, 4 singels, tv optredens en festivals in binnen en buitenland. Na de Canyon Drive Band ging hij weer terug naar dans en amusement en beleefde 10 mooie jaren in Erp bij de band Silverline.

Na Silverline ging hij weer terug naar het begin. De gitarist van White Wheel (Hans Kuijpers) vroeg hem om te komen spelen bij De Brabanten, dat is inmiddels alweer zo’n 15 jaar geleden. In de laatste periode is hij ook zelf liedjes gaan schrijven in het Leissels dialect. In 1996 verscheen zijn eerste CD, Van Leissel. De CD is opgenomen met allemaal muzikanten waarmee hij vroeger muziek gemaakt heeft. In 2008 kwam zijn tweede CD, Van Leissel 2 uit.

jul

1

± 12:00 tot
± 12:45 uur
vanaf 12:00 uur

2

± 13:00 tot
± 13:45 uur

3

± 14:00 tot
± 14:45 uur

4

± 15:00 tot
± 15:45 uur
zon

03

Een klein stukje geschiedenis;

Een reünie in 1985. Voor een aantal oud-muzikanten, die elkaar jaren en soms heel veel  jaren niet meer hadden gezien,  aanleiding om weer de muzikale koeien uit de sloot te halen. Banjo’s, mandoline, gitaren en accordeons werden soms uit een vergeten hoek gehaald. Er werd gerepeteerd en heel veel mensen waren verbaasd en tegelijkertijd enthousiast over wat men na zoveel jaren nog steeds bleek te kunnen. Na de reünie rijst direct de vraag: waarom niet doorgaan? Opnieuw  enthousiasme;  men begint na lange of zeer lange tijd weer muziek te maken! Een echte vereniging wordt opgericht, het doel is 3-ledig: musiceren, sociaal contact maar ook: anderen,  vooral  ouderen en/of de  gehandicapte medemens laten meegenieten. “Da Capo” is een muziekterm en  betekent “vooraan beginnen”. De naam voor onze club was geboren.

Da Capo vandaag;

Het orkest hield en houdt vol. Nog steeds blijkt de formule te werken. Het repertoire verandert doorlopend, maar ook de nog altijd bij de leden populaire muziek “van vroeger” blijft bij de toehoorders zeer welkom. Da  Capo bloeit! Het bijna constante aantal leden met een gemiddelde leeftijd van 55 jaar vormt een hechte, gemengde groep van ongeveer 22 personen. Deze zullen u graag verrassen met een avond- of middagvullend programma van populair klassieke klanken (in de trant van André Rieu)  tot ingetogen, maar ook lieflijke en tegelijkertijd opzwepende melodieën uit de Balkan, Spanje of Italië en operette-melodieën.

We bestaan uit een groep van 24 enthousiaste muzikanten en zijn een gewaardeerd blaasorkest met een breed en divers repertoire: moderne blaasmuziek zoals pop, rock, Zuid-Amerikaans, Franse chansons, cha-cha, swing, maar ook Tsjechische blaasmuziek, wals en polka.

Per jaar verzorgen we ongeveer 15 optredens. We hebben een goede balans gevonden tussen muzikaal presteren, plezier en vriendschap.

Het woord Joekskapel wordt met name in Limburg gebruikt, in andere provincies gebruikt men het woord dweilorkest, ‘dweil’ in dweilorkesten komt van de term ‘dweilen’, in de zin van ‘doelloos, dan wel dronken, op straat rondzwerven’.

zon

10

Lambardi en Combo Music Mates
Helmond en Limburg
Lambardi en Combo Music Mates
Helmond en Limburg

Parkblaozers Promotie Carat-optreden 2021

De Parkblaozers uit Nuenen zijn muzikanten met ambitie. Het is een gezellige groep muziekbeoefenaars die steeds een nieuwe weg inslaan op het gebied van eigentijdse muziek. Zo is een gevarieerd en verrassend repertoire ontstaan, aantrekkelijk voor zowel uitvoerenden als toehoorders.

Daarnaast is een goede sfeer en gezelligheid uiteraard ook belangrijk. Er wordt continue gewerkt aan een goede balans tussen al deze aspecten.

zon

17

Da Capo, seniorenorkest van Jong Nederland
Asten
KSH Phileutonia jeugd
Helmond

Philbee-orkest (voorheen B-orkest). Het Philbee-orkest is uitgegroeid tot een volwaardig, hoogstaand orkest, naast het harmonie-orkest, met eigen concerten en concertreizen. Met een volledig eigen repertoir weten zij van elk concert een ware sensatie te maken. Als onafhankelijk orkest binnen Phileutonia verzorgen de Philbees dan ook eigen vaste jaarlijkse concerten, waaronder het kerstconcert in de kapel van het Elkerliek ziekenhuis

zon

24

Midden jaren tachtig was er in Deurne behoefte aan een blaasorkest voor muzikanten die over voldoende vrije tijd beschikten om met veel elan uitvoeringen te verzorgen. De officiële oprichtingsdatum is 18 februari 1986. Het orkest telt 32 musicerende leden. Het VTO treedt op bij tal van gelegenheden. Voorbeelden hiervan zijn: medewerking aan o.a. de Fiets- en Wandelvierdaagse, Kioskconcerten voor goede doelen, optredens voor ouderen in de Nieuwenhof, KBO en voor de bewoners van Het Rijtven. Ook samenwerking met carnavalsgezelschappen hoort daar bij.

Mousai is de naam van een instrumentaal trio dat zich toelegt op fijne luistermuziek. Deze naam is afkomstig uit het Oudgrieks en is een verzamelnaam voor de ”kunsten der muzen” (schone kunsten), waartoe muziek zeker ook hoort. Het instrumentaal trio Mousai is eind 2004 opgericht naar aanleiding van een gelegenheidsoptreden.

Met Tiny Scheepers- van der Heijden op gitaar, Wilhelmien Hacking- van der Burgt op accordeon en Harry Vogels op mandoline, neemt Mousai u graag mee op een muzikale reis door vele landen. Het repertoire bestaat uit luistermuziek in het licht klassieke genre en uit modernere muziek die speciaal is gecomponeerd voor accordeon en /of mandoline. Daarnaast leggen ze zich toe op volksmuziek uit diverse landen.

Al bij de eerste klanken proeft u de sfeer en de herkomst van elk uit te voeren werk, dat soms lang en dan weer heel kort kan zijn, maar tevens ingetogen, opzwepend of melancholiek. Ze nemen de luisteraar als het ware mee op een `muzikale reis door vele landen’. Voor de bezetting mandoline, accordeon en gitaar is heel weinig gecomponeerd. Ze maken daarom zelf arrangementen en proberen daarbij de muziek een heel eigen karakter te geven.

Tijdens een optreden laten ze alle soorten muziek die zij spelen aan bod komen en elkaar afwisselen. Mousai speelt met enthousiasme en gedrevenheid, voor eigen maar zeker ook uw plezier en bezorgt u graag een optreden dat hopelijk nog lang in uw herinnering zal blijven.

In 1991 werd gestart met een klein aantal enthousiaste muzikanten die vanuit de fanfares en muziekgroepen uit de verschillende kerkdorpen van Someren kwamen. Inmiddels is het orkest uitgegroeid van een muzikale vriendengroep tot een volwaardig orkest met zo’n 51 actieve muzikanten, waarbij ook diverse leden uit de omringende gemeenten afkomstig zijn.

Het Seniorenorkest Groot Someren geniet inmiddels bekendheid in Someren, maar zeker ook in de regio en zelfs daar buiten. Alle instrumentgroepen zijn aanwezig en het orkest is erg in trek bij de “jongere senioren”. De muzikale ambitie is om op een behoorlijke niveau muziek te blijven maken. Daarvoor is nodig dat er steeds gewerkt wordt aan het vernieuwen van het repertoire en dit alles zal er ongetwijfeld toe leiden dat ook in de toekomst steeds weer enthousiaste mensen de weg naar het orkest zullen vinden.

zon

31

De Gerwense Dorpsmuzikanten vieren in 2019 hun 35-jarig jubileum.
Naast de gebruikelijke regionale optredens gaan zij op Jubileumreis naar Oostenrijk in Juni.

Op het repertoire staan onder andere liedjes van Guus Meeuwis, Robert Long, ABBA en Teach-In, soms voorzien van een gay-twist en bijna altijd voorzien van een choreografie, want Mannenakkoord staat niet stil!

aug

1

± 12:00 tot
± 12:45 uur
vanaf 12:00 uur

2

± 13:00 tot
± 13:45 uur

3

± 14:00 tot
± 14:45 uur

4

± 15:00 tot
± 15:45 uur
zon

07

Korte biografie van het Eindhovens Seniorenorkest.
Het orkest is opgericht op 25 januari 1983 en bestaat uit 55 muzikanten. De muzikale leiding is in handen van de ervaren beroepsdirigent Mari van Gils. Het repertoir is vrij breed en varieert van licht klassiek tot pop, musicalmelodieën,
filmmuziek , marsen en dans-tot luistermuziek.

Naast optredens in concertzalen van o.a. muziekscholen worden ook optredens verzorgd in bejaarden-en verzorgingshuizen. Regelmatig geeft het orkest een concert in hun thuisbasis Gemeenschapshuis ’t Trefpunt in Eindhoven. Bijzonder zijn de educatieve optredens op diverse basisscholen

Irish koffie stelt zich graag voor als een enthousiast amateurkwartet, temeer omdat het woord amateur is afgeleid van ‘amor’. Met liefde voor Ierse muziek, de Ierse ballades en de stoere zeemansliedjes speelt en zingt Irish koffie een breed repertoire uit Ierland en Schotland. Drunken sailor komt voorbij, maar ook meer gevoelige songs zoals Sonny’s dream, waarin moeder vraagt aan haar zoon om toch alsjeblief niet weg te gaan van huis en vader te volgen naar zee. Omdat Ierland en ook Schotland altijd tegen de zee en voor een beetje welvaart hebben moeten knokken, zijn Ierse en Schotse songs tekstueel zo veelzijdig en melodieus. Zanger Beer heeft een donkere Ierse stem en leeft zich uit in de songteksten. Wim op accordeon speelt met verve zowel vrolijkheid alsook gedragen zwaarte. Gitarist Willy is tevens back vocal, en geeft soms stem aan een vrolijk lied dat stoer Iers mag klinken. Lamber op drum en bodhran is back vocal en lardeert de songs met afgestemde percussie. Irish koffie drinkt tijdens de repetities in Uden uitsluitend koffie.

zon

14

niets
zon

21

zon

28

niets
The black pearls (Wanroij)

Wij zijn Zangvereniging Bobowaro uit Bergeijk en onze 45-50 leden worden begeleid door onze vaste band. Het geheel staat onder de enthousiaste leiding van dirigent Kenny Jansen. Momenteel werken wij toe naar ons 25 jarig jubileum en graag willen wij enkele nummers uit ons repertoire laten horen zoals Breakaway, What about us, Circle of life. Wij wensen iedereen veel kijk- en luistergenot.

sep

1

± 12:00 tot
± 12:45 uur
vanaf 12:00 uur

2

± 13:00 tot
± 13:45 uur

3

± 14:00 tot
± 14:45 uur

4

± 15:00 tot
± 15:45 uur
zon

04

Helaas geen concert

Wij zijn Zangvereniging Bobowaro uit Bergeijk en onze 45-50 leden worden begeleid door onze vaste band. Het geheel staat onder de enthousiaste leiding van dirigent Kenny Jansen. Momenteel werken wij toe naar ons 25 jarig jubileum en graag willen wij enkele nummers uit ons repertoire laten horen zoals Breakaway, What about us, Circle of life. Wij wensen iedereen veel kijk- en luistergenot.

zon

11

De “Echo van het Zuiden” is een accordeon- en mandoline orkest bestaande uit gemiddeld 20 musicerende leden, onder deskundige leiding van Danny Notermans. Bijzonder aan het orkest is de samenstelling van de instrumenten: accordeons, mandolines, banjo’s, gitaren, basgitaar en slagwerk.

Deze combinatie zorgt voor een speciale klankkleur. De “Echo van het Zuiden” heeft een veelzijdig repertoire waaronder populair/ klassieke werken tot moderne muziek uit musicals en films, evenals een ritmische tango of een swingende wals.

Het orkest is een bloeiende en actieve vereniging die jaarlijks diverse uitvoeringen geeft o.a.  jaarconcerten, kerstuitvoeringen, concerten in verzorgingshuizen en optredens op muziekkiosken, alsmede bij plaatselijke grotere festiviteiten.

zon

18

Böhmische Freunde is een orkest dat zich richt op de Böhmische blaasmuziek en met name die van jonge, veelbelovende componisten zoals bv. Timo Dellweg, Roland Kohler, Lukas Bruckmeyer en Guido Henn. Daarnaast speelt het orkest in een compleet andere bezetting moderne/populaire muziek in diverse stijlen.
Böhmische Freunde met een 22-tal leden kent een lange historie: het werd opgericht in 1966 en staat onder leiding van Bart Ketelaars. De huidige naam dateert van oktober 2016 en verwijst naar de saamhorigheid en vriendschap die binnen het orkest bestaat, van jong tot oud.
Het orkest onderscheidt zich van andere blaasorkesten doordat het muziek ten gehore kan brengen in twee volstrekt verschillende muziekstijlen en bezettingen. Dit staat garant voor een boeiende muzikale beleving.

Vocalgroup Jointoo is een koor uit Meerlo en omgeving en bestaat uit gemiddeld 22 enthousiaste mensen die graag samen met anderen zingen en optreden op mooie of verrassende locaties. Het koor uit Noord-Limburg bestaat al zo’n 15 jaar en staat sinds maart 2017 onder muzikale  leiding van dirigent Geert Verhallen. Het koor zingt meerstemmige arrangementen in een afwisselend repertoire van populaire nummers.o.a. Blof, Coldplay, Enya. 

Jointoo is meer dan een avondje repeteren. Het is plezier beleven aan zingen. 

Vocalgroup Jointoo is te volgen via facebook. 

Drumfanfare Jong Leven is een allround muziekkorps uit Gerwen, opgericht in 1959 dat mars-, show- en concertoptredens verzorgt en jaarlijks deelneemt aan diverse taptoes en marswedstrijden. Daarnaast hebben zij in 2017 een optredens verzorgd in de Efteling en waren ze in september 2017 te gast op het Bloemencorse in Valkenswaard en in september 2018 hebben zij deelgenomen aan het Bloemencorso te Loenhout.

2019 staat in het teken van hun 60-jarig jubileum met op de planning: een jubileum taptoe, een buitenlandse reis en een concert in een bijzonder jasje gestoken.

Op dit moment telt Drumfanfare Jong Leven 39 musicerende leden en er zijn 7 aspirant-leden in opleiding waar ze ontzettend trots op zijn.
Drumfanfare Jong Leven heeft voor het Carat Concert een leuk programma in elkaar gezet zodat U de muzikale klanken van hen kunt beproeven.

Tijdens dit concert is de algehele leiding in handen van dirigent Jos de Vos.

zon

25

Speciale afsluiting

Vocalgroup Jointoo is een koor uit Meerlo en omgeving en bestaat uit gemiddeld 22 enthousiaste mensen die graag samen met anderen zingen en optreden op mooie of verrassende locaties. Het koor uit Noord-Limburg bestaat al zo’n 15 jaar en staat sinds maart 2017 onder muzikale  leiding van dirigent Geert Verhallen. Het koor zingt meerstemmige arrangementen in een afwisselend repertoire van populaire nummers.o.a. Blof, Coldplay, Enya. 

Jointoo is meer dan een avondje repeteren. Het is plezier beleven aan zingen. 

Vocalgroup Jointoo is te volgen via facebook. 

Drumfanfare Jong Leven is een allround muziekkorps uit Gerwen, opgericht in 1959 dat mars-, show- en concertoptredens verzorgt en jaarlijks deelneemt aan diverse taptoes en marswedstrijden. Daarnaast hebben zij in 2017 een optredens verzorgd in de Efteling en waren ze in september 2017 te gast op het Bloemencorse in Valkenswaard en in september 2018 hebben zij deelgenomen aan het Bloemencorso te Loenhout.

2019 staat in het teken van hun 60-jarig jubileum met op de planning: een jubileum taptoe, een buitenlandse reis en een concert in een bijzonder jasje gestoken.

Op dit moment telt Drumfanfare Jong Leven 39 musicerende leden en er zijn 7 aspirant-leden in opleiding waar ze ontzettend trots op zijn.
Drumfanfare Jong Leven heeft voor het Carat Concert een leuk programma in elkaar gezet zodat U de muzikale klanken van hen kunt beproeven.

Tijdens dit concert is de algehele leiding in handen van dirigent Jos de Vos.