Info voor muziek­gezelschappen

Verzorgt u dit seizoen een optreden op het Carat-Paviljoen?

 

Dan volgen hier enkele handige tips:

  1. Het is niet meer mogelijk een eigen muziekinstallatie te gebruiken tijdens een optreden op het Carat-Paviljoen. De stichting beschikt over een gespecialiseerde installatie die bediend wordt door onze professionele Carat-Crew.
  2. Voor vragen over de geluidsinstallatie of andere podiummaterialen, kunt u contact opnemen via e-mailadres:  info@caratconcerten.nl
  3. De podiumoppervlakte bedraagt 136 m2; 17 meter breed en 8 meter diep (cirkelvorm).
  4. De uitvoeringen duren maximaal drie kwartier.
  5. Uitvoeringen worden gespeeld zonder pauze of onderbrekingen.
  6. Eventuele digitale foto’s en promotionele teksten kunt u uiterlijk drie weken van te voren mailen naar info@caratconcerten.nl.
  7. Voor het laden en lossen van zware instrumenten/materialen bij het paviljoen kan toestemming worden verleend door de organisatie. Bij aankomst graag contact opnemen met een van de crewleden. Hij/zij zal u verder helpen. Na het uitladen van de spullen moet de (bestel)auto geparkeerd worden op de daarvoor bestemde parkeerterreinen. Daarnaast is rijden over het gras verboden. Als u met de auto het terrein oprijdt, blijft u aansprakelijk voor alle schade die aan goederen en personen wordt toegebracht. De organisatie kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.